PENTAX 645 Z - Yleiskatsaus

 • 645Z_copie.jpg
 • 645Z_front1_copie.jpg
 • 645Z_front2_copie.jpg
 • 645Z(wo_Food).jpg
 • 645Z_L_side2_copie.jpg
PENTAX_645Z_logo_300_160.jpg

Erottuva formaatti. Erehtymätöntä laatua.

 • 51,4MP CMOS-kenno (43.8x32.8mm)
 • Uusi automaattitarkennus, 27 tarkennuspistettä
 • Huipputarkka RGB 86 000 pikselin valotuksenmittaus
 • Nopea vaste (sarjakuvaus 3 kuvaa sekunnissa)
 • Full HD -video
 • Säänkestävä runko, objektiivit ja salamat
 • Kääntyvä 3,2’’ LCD-näyttö, 1037 000 pistettä.
 • Image Transmitter 2 –ohjelma tietokoneella ohjaamiseen

Links”Z" on omassa sarjassaan täydellisyyden esimerkki.

Rajoja rikkova kamera joka täyttää vaatimukset sekä kuvanlaadun että kätevyyden osalta.  Noin 51.4 miljoonaa tehollista pikseliä, 43.8 x 32.8mm-kokoisella CMOS-kennolla.

Vangitse kennolle kaikki minkä silmäsi näkevät ja sydämesi tuntee. Keskikoon CMOS-kuvasensori täyttää kaikki valokuvaajan ihannevaatimukset täydellisesti. Sensori on noin 1.7-kertaisesti suurempi verrattuna 35mm täyden koon formaatiin. Aktiivisten pikselien määrä kuvatessa on n. 51.4 miljoonaa. Yhdessä PENTAX 645-objektiivien optisen tehon kanssa saadaan aikaan ennennäkemättömän tarkka resoluutio, sulavat väriliu’ut ja luodaan kolmiulotteinen tunnelma joka valloittaa katsojan sielun.
read more

Nopea vasteaika ja suuri puskurimuisti

Ennennäkemättömän tarkalla 51.4 miljoonan pikselin kuvalaadulla ja nopealla vasteajalla vangitset elämän tärkeät hetket. Kuvaustulos, johon ei aiemmin olla keskikoondigijärjestelmäkameroilla päästy, on sormiesi ulottuvilla Pentax 645Zn erityisen nopean vasteajan ansiosta. Automaattisen tarkennuksen, kuvankäsittelyn, esikatseluominaisuuden ja muistikortille tallentamisen tehokkuutta on parannettu, ja voit huomata kameran toiminnan selkeästi nopeampana entiseen verrattuna. Sarjakuvaamisen mahdollista kestoa on nostettu sujuvan kuvaustahdin mahdollistamiseksi, erityisesti liikkuvia kohteita ja henkilöitä kuvattaessa.
read more

Live View ja kallistuva LCD-monitori

Live View on uusi, juuri Pentax 645Z:lle ominainen toiminto, joka vapauttaa kuvaajan katseen tarkennusristikosta. Tällä toiminnolla voit valmistautua kuvaamiseen huolellisesti, tehden tilanteesta täydellisen maisemakuvaukseen tai studiotilanteisiin, joissa sulkimen aktivoimisen ajoittaminen parhaimman tuloksen aikaansaamiseen on avainasemassa. Pentax 645Z’n näyttö on suunniteltu myös kallistumaan, joten kuvaaminen vyötärökorkeudelta sekä hankalistakin kulmista on helppoa.
read more

Pentax 645-objektiivit, optiikkateknologian edelläkävijä.

Pentax 645 on saanut paljon kannatusta ammattikuvaajilta sen korkeaan kuvauslaatuun keskittymisen ansiosta, etenkin ulkokuvauksessa, maisemat mukaan lukien. Objetktiivin ominaisuuksiin kuuluvat sekä erittäin korkea resoluutio, korkea kontrasti, luonnollisten värien tallentaminen sekä hyvä korjausominaisuus. Objektiivin ominaisuudet pääsevät täyteen kukoistukseensa juuri 645Z-rungon kanssa.
read more about lenses

Tekniset tiedot lue lisää

Type - Camera Type TTL autofocus, auto-exposure medium format digital SLR camera
Lens - Mount PENTAX 645AF2 mount with AF coupler, lens information contacts, and power contacts
Sensor - Type CMOS with a primary colour filter
Sensor - Effective Pixels approx. 51.4 megapixels
Body - Height 117mm
Body - Width 156mm
Body - Depth 123mm
Body - Weight

Approx. 1550 g (including dedicated battery and an SD memory card)

Approx. 1470 g (body only)

Asetukset lue lisää

Objektiivit lue lisää

Lisätarvikkeet lue lisää