PENTAX K-S2 - Yleiskatsaus

 • KS2_3 colors.jpg
 • K-S2_10_white copie.jpg
 • K-S2_12_orange copie.jpg
 • K-S2_11_white copie.jpg
 • K-S2_06_black copie.jpg
PENTAX K-S2_logo.jpg

THE SMALLEST WEATHER-RESISTANT SLR CAMERA

 • Sääsuojattu runko
 • Uusi kompakti linssi sääsuojatulla rakenteella
 • Sisäänrakennetut Wifi ja NFC (Near Field Communication) yhteydet - yhdistä älypuhelimeen tai tablettiin vain yhdellä napinpainalluksella
 • Applikaatio älypuhelimille ja tableteille mahdollistaa kameran etäohjauksen ja kuvien jakamisen sosiaalisessa mediassa
 • Selfie-avustin
 • 20 MP vakautettu CMOS-kuvakenno
 • Herkkyys jopa 51 200 ISO
 • Full HD -videokuvaa 30fps nopeudella, H.264 pakkauskoodekilla

Links

Vapauta mielesi tallentamaan kauneus ympärilläsi. Valmistaudu liikkumaan.


Kestävä runko ei hätkähdä karuimmistakaan oloista ja täysi ominaisuuspaletti laajentaa mahdollisuuksia. Valmistaudu uuteen tapaan nauttia valokuvauksesta. Valmistaudu kohtaamaan Pentax K-S2A.


Maailman pienin* digijärjestelmäkamera sääsuojatulla ja pölytiiviillä rakenteella ja kääntyvällä LCD-näytöllä.

Loistava suorituskyky ja kuvanlaatu takaavat ettet hukkaa hetkeäkään luonnon kauneudesta.Nauti kuvien jakamisesta entistä helpommin Wi-Fi- ja NFC-lähiyhteyden kautta. 
Luokkansa pienin koko saavutetaan 122.5 mm leveydellä ja 72.5 mm paksuudella. Koostaan huolimatta K-S2 on sääsuojattu ja pölytiivis, ja omaa kääntyvän LCD-näytön jolla voi kuvata kaikissa asennoissa. *tilanne 1. helmikuuta 2015

Kaikki ominaisuudet on toteutettu kannattamaan järjestelmän kokonaisuutta, alkaen n. 100% kattavasta etsimestä tehokkaaseen ja korkealaatuiseen automaattitarkennukseen joka tekee liikkuvan kohteen kuvaamisesta helpompaa jopa vaativissa valo-olosuhteissa, sekä ilman antialiasointisuodinta toteutettuun rakenteeseen joka antaa etusijan parhaalle mahdolliselle kuvanlaadulle. 

Sisäänrakennetun Wi-Fi-yhteyden ansiosta K-S2 voidaan etäohjata älypuhelinappin kautta, siirtää ja katsoa kuvia ja jakaa ne sosiaalisessa mediassa helposti. Lisäksi voit yhdistää NFC-lähiyhteyteen pystyvän älypuhelimen kameraan vain käyttämällä sitä kameran lähellä. 
    

Loistava suorituskyky antaa tallettaa nopeatkin hetket juuri sellaisina kuin ne näet. 


smc PENTAX-DA L 18-50mm F4-5.6 DC WR RE
Aperture : F11; Shutter speed : 1/250sec. ; Exposure compensation : -1.7EV ;
Sensitivity : ISO 100 ; White balance : Daylight ; Custom image : Landscape

Sommittele ja tarkenna kuvasi juuri siten kuin haluat. 

Optinen etsin noin 100% näkökentällä

Lasisen pentaprismaetsimen etuja ovat 0.95x suurennuskerroin* ja lähes 100% kuva-alan kattavuus. Nyt voit keskittyä kuvaamaan kohdetta ja tarkistaa tarkennuksen ja asetella kuvasi helposti.

※50mmF1.4・∞

Vähemmän värinän aiheuttamaa suttuisuutta kaikilla linsseillä ja suljinnopeuksilla. 


1=CMOS Sensor

Sisäänrakennettu tärinänkorjaus (Shake Reduction, SR) 

Aito ja alkuperäinen tärinänkorjausmekanismi vähentää tehokkaasti kameran tärähdyksiä kaikilla linsseillä, ultralaajakulmasta supertelefotolinsseihin. 3.5 asteen kuvanvakautusvaikutuksella *1, kamera kompensoi horisontaalisuuntaisen kallistuksen *2 joka syntyy laukaisimen painamisesta. Järjestelmä myös mahdollistaa pölynpoistotoiminnon (DR, Dust Removal) joka väristää kennoa irroittaen sen pinnalta pölyn joka on voinut päästä kameran sisään linssiä vaihdettaessa. 

* Täyttää CIPA standardin (Käyttää f = 135mm,bsmc PENTAX DA18-135mm F3.5-5.6ED AL [IF] DC WR)
* Maksimikompensointikulma on ±1.5 SR-toiminnon ollessa pois päältä ja ±1 kun SR-toiminto on käytössä.


Täydellinen kuvaamisen hämärässä tai seurattaessa liikkuvia kohteita. 
SAFOX X - tarkkuusautomaattitarkennus.

SAFOX X automaattitarkennusjärjestelmässä korkeatarkkuuksinen tarkennussensori ja värivirheet korjaava diffraktiolinssi yhdistyvät tarjoamaan parhaan mahdollisen kuvauskokemuksen pimeällä kuvatessa. Värivirheiden korjautuessa tarkennuspisteen mittaustarkkuus paranee. Kehittyneet algoritmit parantavat automaattitarkennuksen nopeutta vaihtuviin tarkennusetäisyyksiin. 

Nopea autotarkennus jopa pimeässä kuvattaessa.
-3EV matalavaloinen AF

Erityisherkällä AF-sensorilla automaattitarkennuksen hämäränsieto laajenee -3EV (9 keskisensoria) asti. Tämän ansiosta automaattitarkennus on tarkka ja nopea myös hämärällä, ja taustavaloon kuvattaessa vähentää kirkkaiden kohtien vaikutusta, helpottaen heikosti erottuvien yksityiskohtien tarkkaa kuvausta.


Kuvaa tarkasti juuri se kohde jota haluat kuvata. 
11 sensoria (9 ristityyppistä sensoria) automaattitarkennusjärjestelmässä

11 AF mittauspistettä antavat vapaat kädet kuvan sommitteluun. Yhdeksän  pisteistä ovat ristityyppisiä, tehden kohteeseen kohdistamisesta helpompaa. Keskialueen tarkennuspisteet mahdollistavat tarkennuksen vaikeimmissakin tilanteissa, kuten käytettäessä suuren halkaisijan linssiä jolla on kapea syvyyskenttä.

Käytä AF-sensoreita laajemmalla alueella tarkentaaksesi liikkuvaan kohteeseen.
Laajan alueen automaattitarkennus

Laajn alueen automaattitarkennusta (Expanded Area AF) käytettäessä valittua pistettä ympäröiviä tarkennuspisteitä käytetään automaattisesti, vaikka kohde siirtyisi pois valitusta pisteestä. Tämä mahdollistaa liikkuvien kohteiden jatkuvan kuvauksen.

*Yhdeksän ristityypin tarkennuspistettä () keskialueella.
*Automaattisen (11 pistettä) tarkennuksen lisäksi käytössä on myös muita automaattitarkennusratkaisuja kuten Auto (5 pistettä) aluetarkennus,
Valittu piste, Laajennettu AF-alue (vain jatkuvan tarkennuksen aikana), ja pistetarkennus (Spot). 
 Automaattitarkennuksen pisteet siirtyvät kohteen mukana (kohdistusristikko etsimellä siirtyy myös).

 Ota kuvia elävistä, liikkuvista kohteista kesken liikkeen.

1/6000 sek. nopeatoiminen suljin

1/6000 sekunnin suljinnopeus antaa ottaa pysäyttäviä kuvia nopeista, toiminnallisista tilanteista ja liikkuvista kohteista (lemmikit, lapset, urheilijat jne). Sarjakuvauksella voit valita parhaan kuvan kohteesta jälkikäteen. 

Noin 5.5 fps nopea sarjakuvaustoiminto.


Koska liike ja ilmeet muuttuvat nopeasti, paras tapa varmistaa loistavan kuvan saanti on käyttää sarjakuvausta ja valita myöhemmin parhaat otokset. Kuvaa ilman huolia ulkoilmassa, pelkäämättä yllättävää sadekuuroa. 

Sääsuojattu / pölytiivis runkorakenne suojaa herkkiä sisäosia kosteudelta ja lialta.

Sata erillistä tiivistettä suojaavat kameran sisäosia, mukaanlukien painikkeet, säätimet, kannet ja liittimet, estäen tehokkaasti sateen, roiskeiden, hiekan ja pölyn pääsyn kameran sisäosiin. 

Teräviä korkearesoluutioisia kuvia suotimettomalla rakenteella. 

20MP CMOS kuvakenno

Noin 20.12 megapikselin kuvakenno joka ei käytä AA-suodinta korkeamman erottelukyvyn saavuttamiseksi. Tämän johdosta saat kuvalla näymään pienimmätkin yksityiskohdat ja kirkkaimmat ja selkeimmät värit. PENTAXin kehittämä teknologia vähentää merkittävästi moiré- ja värivirheitä

Simuloitu AA (anti-aliasing) -suodin

Simuloitu AA-suodin liikuttaa kuvakennoa SR-järjestelmän avulla siten, että peräkkäisillä valotuksilla saadaan aikaan merkittävä parannus värivirheiden ja moiré-virheiden korjautumisessa.

Kiitos tämän, saat sekä AA-suotimen edut että ilman AA-suodinta kuvaamisen edut halutessasi käyttöön.

*Toimiva vaikutus saavutetaan kun suljinnopeus on hitaampi kuin 1/1000 sekuntia. Tätä toimintoa ei voida käyttää otettaessa "HDR"-valokuvia.Edistynyt kuvankäsittelyprosessori antaa korkean erottelukyvyn ja luontaiset värit.

PRIME M II

Uusin PENTAXin kehittämä kuvantamispiiri PRIME M II antaa yhdessä korkealaatuisen CMOS-kuvakennon kanssa kauniita kuvia ilman turhaa rakeisuutta, kauniilla väreillä ja luonnollisilla yksityiskohdilla jopa korkeilla ISO-herkkyyksillä. Maksimoi linssien suorituskyky.

Sirotuskorjaus, linssikorjaus, värivirheiden ja moiré-virheen korjaus

Kamera korjaa useita erilaisilla linsseillä esiintyviä ongelmia, ympäröivän valon vähenemisen ja pienennetyllä aukolla kuvattaessa vähentyvän erottelukyvyn aiheuttamia vääristymiä. Korkeampiluokkaisia digitaalisia kuvia voidaan saada korjausteknologioiden avulla myös vanhemmilla linsseillä. 


Luontaisempi ja realistisempi lopputulos. Clarity Enhancement-teknologia

Ricohin kehittämä kuvankäsittelyprosessi, Clarity Enhancement, on kehitetty vastaamaan kuvan ominaisuudet ihmissilmän ominaisuuksiin, ja tuomaan esille muuten piiloon jäävät yksityiskohdat ja kolmiulotteisuuden tuntua. 

Esimerkki alla


Clarity Enhancement pois

Clarity Enhancement päällä

77 osasegmentin valomittaus

Kuva-ala on jaettu 77 osaan tarkan kontrasti-mittauksen saavuttamiseksi. Kokonaisvalotus määritellään ottaen huomioon erilaisia tietoja, kuten kohteen asema ja etäisyys. Näin saadaan oikea valotusaika jopa vastavaloon kuvattaessa tai haettaessa yksityiskohtia korkeakontrastisesta kuvasta. 

* Keskipainotettu ja spottimittaus ovat myös käytettävissä. 


Lähetä kuvasi välittömästi puhelimeesi. Wi-Fi-valmius.

Langattoman lähiverkkoyhteyden (Wi-Fi) ansiosta voit yhdistää älypuhelimesi tai tablettitietokoneesi kameraasi ja siirtää kuvat välittömästi laitteelle, muokata niitä ja julkaista ne haluamallasi tavalla. 

Kosketa älypuhelintasi kameraan ja siirrä kuvat välittömästi. NFC-valmius.

NFC (Near Field Communication) -ominaisuuden ansiosta voit yhdistää älypuhelimen kameraan entistä helpommin. Kosketa vain laitteiden runkoja toisiinsa, ja voit siirtää kuvia tai etäohjata kameraa kännykälläsi. 

Kuvaa, katso ja jaa entistä helpommin. 

“Image Sync” applikaatio

Uusi “Image Sync” appi tuo kameran ja kännykän yhteiskäyttöön lisää hupia. Voit ohjata kameraa kämmeneltäsi ja säätää aukkoa, suljinnopeutta, ISO-herkkyyttä tarpeen mukaan. Voit myös katsoa kuvia ja jakaa ne haluamassasi sosiaalisessa mediassa. 

Ilmainen appi löytyy App Storesta  (iPhone) sekä Google Play-kaupasta (Android).


*Yksityiskohtaisia tietoja tuetuista iOS- ja Android OS-versioista saa verkkosivuiltamme. 

Etäohjaa kameraa puhelimellasi. 

Älylaitteeseen kytkettyä kameraa voidaan hallita langattomasti. Live View antaa käyttöön etäetsimen laitteen ruudulla ja voit laukaista kameran yhdellä sormenhipaisulla.


Käytä kuvanluotitoimintoja yksilöllisempiin elokuviin. Full HD-videokuvaus

Voit hyödyntää järjestelmäkameran etuja siinä, että voit vaihtaa tarvitessa linssejä ja kuvata herkkiä Full HD-elokuvia. Myös tärinänvakautus ja digitaaliset suodintoiminnot ovat käytettävissä videokuvauksen aikana. Näin saat aikaan yksilöllisiä videoita erinomaisella kuvanlaadulla. 

Erinomainen äänenlaatu myös ulkoisella mikrofoniliitännällä

Sisäänrakennetun stereomikrofonin lisäksi voit käyttää markkinoilla olevia ulkoisia mikrofoneja. Luo videoihisi syvä ja laaja äänimaisema tai tuo puheäänet selkeämmiksi. 

Intervallivideoiden (Time-lapse) kuvaus on helppoa. 4K intervallivideoäänitys.

Yhdistä kuvat yhtäjaksoiseksi videoksi. Ota sarja kuvia ja koosta niistä nopeasti liikkuva video jolla voi havaita helposti hitaasti tapahtuvia muutoksia. Pilvikuvioiden liike, päivän tapahtumat istutuksella tai muut hitaat tapahtumat voidaan tiivistää muutaman minuutin videoksi.

Full HD, HD, ja 4K (3840x2160)* kuvakoot.

Star Stream -tähtitaivaselokuvat

Kuvaa tähtien kulku yötaivaalla 4k Intervallivideokuvaustoiminnolla, yhdistettynä Fade Out-toimintoon. Saat aikaan unenomaisen tähtielokuvan.
*Katsoessasi 4K intervallivideota, käytä tietokonetta tai muuta järjestelmää joka kykenee näyttämään 4K-videoita.


Talleta paikkatiedot kuviin ja nauti tähtivalokuvauksesta. GPS-yhteensopiva. 

K-S2 on yhteensopiva korkealaatuisen O-GPS1 GPS-lisälaitteen kanssa. Voit lisätä pituus- ja leveyskoordinaatit ja katsoa suunnan elektronisesta kompassista. Tämän lisävarusteen avulla voit laskea taivaankappaleiden liikkeet ja ottaa huikaisevan kauniita kuvia tähdistä. *kuvien tarkkuus vaihtelee käytetyn optiikan mukaan.


HDR-mode


HDR on uudistunut tuomaan yhä kuvauksellisempia luomuksia.

A-HDR moodi

Tavallisen HDR-kuvauksen lisäksi A-HDR-toiminto (Advanced HDR) hyödyntää PENTAXin omaa Clarity Enhancement-teknologiaa. Ota dramaattisempia ja näyttävämpiä kuvia kuin koskaan ennen.Muita ominaisuuksia


Sisäänrakennettu RAW-kuvankäsittely

Esikäsittele ja säädä kuvan ominaisuuksia suoraan kamerassa. 

RAW-tallennus

Tallenna myös raakadata kuvatessasi JPEG-pakkauksella.

Salama

Tukee punasilmäisyyden poistoa ja hitaan suljinnopeuden synkronointia


Dynamic Range -asetukset

(Highlight Correction/Shadow Correction) Korjaa tehokkaasti yli- ja alivalotukset.

Kohinanvähennys korkeilla ISO-asetuksilla

Vähentää kuvan kohinaa ja parantaa tarkkuutta kuvattaessa korkeilla ISO-asetuksilla.

Automaattiasetus

Kamera valitsee automaattisesti parhaat asetukset kuvaustilanteeseen.

Digital Camera Utility 5

Kuvankäsittelyohjelmistolla viimeistelet ottamasi kuvat julkaisukuntoon. Sisältyy pakettiin. 

Voit muokata RAW-muotoisia kuvia ja tallentaa JPEG- ja TIFF-kuvaformaateissa, suositulla SILKYPIX® kuvanmuokkausjärjestelmällä. Sen avulla voit lisätä täydelliset viimeiset silaukset luomuksiisi.

Tekniset tiedot lue lisää

Type - Camera Type

TTL autofocus, auto-exposure SLR digital-still camera with built-in retractable P-TTL flash

Lens - Mount PENTAX KAF2 bayonet mount (AF coupler, lens information contacts, K-mount with power contacts)
Sensor - Type

CMOS with primary color filter

AA Filter Simulator: Moiré reduction using SR unit. OFF/Type1/Type2/Bracket

Sensor - Effective Pixels approx. 20.12MP
Body - Height 91mm
Body - Width 122.5mm
Body - Depth

72.5mm

Body - Weight

Approx. 678g (Including dedicated battery and 1x SD Memory Card),

Approx. 618g (body only)

Asetukset lue lisää

Lisätarvikkeet lue lisää