5 Syytä valita PENTAX

Järjestelmäkameran ostaminen voi olla suuri ostopäätös monelle kuluttajalle. Kameran pitää olla tarpeeksi kompakti mukana kuljetettavaksi minne tahansa milloin vain. Tässä syyt miksi juuri Pentaxin järjestelmäkamera on täydellinen valinta.

1 Jykevä ja kestävä rakenne jokasään kuvaamiseen kaikkialla

Kestävä rakenne

Oletko koskaan epäröinyt kameran mukaan ottamisessa kun ulkona sattui satamaan, tai koska olet epäillyt olosuhteiden olevan hyvin pölyisiä? Pentaxin digitaaliset järjestelmäkamerat ja objektiivit on rakennettu vettä hylkiviksi sekä pölynkestäviksi.

2 Laajin valikoima APS-C-kennolle suunniteltuja objektiiveja

APS-C –kennolle suunniteltujen objektiivien määrä

Ylivoimaisesti suosituin kennokoko nykypäivän digitaalisissa järjestelmäkameroissa on APS-C.  Tälle kennotyypille sopivia vaihdettavia objektiiveja on kahdenlaisia; niitä jotka ovat täysin yhteensopivia APS-Cn ja täyden kennon kameroille, sekä yksinomaan APS-C-kennolle suunniteltuja. Täyden kennon kanssa yhteensopivat objektiivit ovat usein suuria, kömpelöitä, painavia ja kalliita. Jos etsit kompaktia, helppokäyttöistä digitaalijärjestelmäkameraa APS-C-kennolla, Pentax on paras valinta laajan, juuri tälle kennokoolle soveltuvan objektiivivalikoimansa ansiosta. Tarvitsit sitten kuvauksiisi hyvää suurennosta tarjoavaa teleobjektiivia, laajakulmaista maisemalinssiä tai erikoisempaa macro- tai kalansilmäobjektiivia, Pentax tarjoaa laajan valikoiman kiinteitä- ja zoom-objektiiveja, jotka sopivat täydellisesti tarkoituksiisi.

3 Kätevät, kevyet vaihdettavat objektiivit jotka kulkevat helposti mukana

Vaihto-objektiivin keskipaino tyypin mukaan (Pentax=100)

Järjestelmäkameran käyttäjät usein kantavat mukanaan useaa vaihdettavaa objektiivia saadakseen parhaan mahdollisen kuvaustuloksen tilanteessa kuin tilanteessa, ympäristöstä ja mallista riippumatta. Sisällyttämättä kuvanvakausmekanismin kameran runkoon ja eliminoiden tarpeen erillisestä kuvanvakaimesta joka objektiivissa, Pentaxin objektiivit ovat kevyitä, pienikokoisia ja kompakteja, jolloin voit kuljettaa useampaa objektiivia helposti ja valita aina juuri sen oikean minkä tarvitset.

4 Useita valittavia värivaihtohtoja

Värivaihtoehdot

*Värivaihtoehdot rajoittuvat tiettyihin malleihin.

5 Kuvanvakaaja joka toimii kaikkien Pentax-objektiivien kanssa

Kuvanvakaaja

Sisällyttämällä Pentaxin kehittämän SR (Shake Reduction)-kuvanvakausmekanismin kaikkiin järjestelmäkamerarunkoihin on varmistettu että kaikki Pentaxin digitaaliset järjestelmäkamerat vaimentavat kameran heilumisesta johtuvia haittavaikutuksia tehokkaasti kaikkien yhteensopivien objektiivien kanssa. Pentaxin SR-teknologia vähentää tärinää tehokkaasti jopa herkissä tilanteissa kuten pimeässä kuvattaessa tai teleobjektiivilla kuvattaessa. Lisäksi Pentaxin edullisemmatkin runkomallit ovat varustettuja pentaprism-etsimet joka yleensä löytyy vain kalliimmista malleista, perinteisesti edullisista kameroista löytyvän peilietsimen sijaan. Yhdessä nämä ominaisuudet mahdollistavat suuremman ja kirkkaamman etsinkuvan nopeaan ja vaivattomaan kuvan sommitteluun.